augusti 2, 2017 admin

Peter Eriksén | Mäklarlivet

Mitt namn är Peter Eriksén och jag är mäklare, VD samt delägare för företaget Mäklarhuset Innerstan sedan 2008. Detta är ett jobb jag trivs väldigt bra med då jag dagligen får höra positiva ord från nöjda kunder. Att en försäljning av en bostad går bra är det viktigaste för mig och mitt företag då missnöjda kunder inte är ett alternativ.

Förfrågan om att bli VD

Jag fick för nio år sedan förfrågan över att bli VD för mäklarhuset Innerstan, jag kände direkt att detta var det rätta valet eftersom erfarenheten inom mäklarbranschen hos mig är stor. Ett större ansvar genom att bli VD var precis den uppgraderingen jag behövde inom arbetslivet. Jag tycker själv att det har fungerat väldigt bra, visst har det varit några nedgångar men överlag tycker jag att det har fungerat bra med ett större ansvar. Jag hoppas och tror att mina medarbetare håller med mig.

Mäklarhuset Innerstan

Mäklarhuset Innerstan är en mäklarbyrå som specialiserar sig på Stockholm innerstad. Vi håller både i försäljning i form av lägenheter och villor. Eftersom vi har valt att fokusera på just Stockholm innerstad har vi en väldigt stor kundskap om just de området. Andra mäklarbyråer har försäljningar på flera områden vilket gör att de inte kan vara lika duktiga på just ett visst ställe. Vi på Mäklarhuset Innerstan vet exakt vilket pris som passar just din bostad och har koll varje hus och lägenhet i innerstaden. Vill du ha en säker försäljning i form av ditt hem i Stockholm innerstad? Då hjälper vi gärna dig att hitta den perfekta nya köparen till din bostad.

Peter Eriksén mäklare